17,90

JOJOBOVÝ nosný olej 118ml Plant Therapy

Masážne olejeMasážne nosné oleje

účinky-esenciálneho-oleja prírodný jojobový nosný olej
účinky-esenciálneho-oleja výborný na masáže a do prírodnej kozmetiky
účinky-esenciálneho-oleja na upokojenie začervenanej a popraskanej pokožky
účinky-esenciálneho-oleja bohatý na vitamíny B, E a rôzne typy zdravých kyselín
účinky-esenciálneho-oleja na lupinypodpora rastu vlasov, čistenie pleti
účinky-esenciálneho-olejaantibakteriálny a anti-fungicídny účinok
účinky-esenciálneho-oleja nosič esenciálneho oleja na pokožku tela
účinky-esenciálneho-oleja KidSafe: áno (vhodný pre deti, dospelých)
účinky-esenciálneho-oleja certifikovaný produkt (GC/MS test)

5 na sklade

- +

Popis produktu

Čo je jojobový nosný olej?

Jojoba NIE je GMO (Genetický modifikovaný) a preto patrí medzi naše obľúbené základné nosné oleje. Jojoba sa však mylne považuje za olej, je to skôr tekutý vosk. Jojobový olej sa veľmi podobá prirodzenému mazu (oleju) našej vlastnej pokožky. Jojobový nosný olej je bohatý na vitamín E. Má priaznivé účinky pri podráždenej a začervenanej pokožky po dlhom vystavení sa na slnku. Tento nosný olej je veľmi obľúbený medzi ženami, ktoré ho používajú na vyhladenie vrások a jemných liniek pod očami . Tento typ nosného oleja je vhodný na mastnú pokožku. Jeho pozitívne účinky sú mimoriadne účinné pri kombinácií so 100% prírodným esenciálnym olejom Plant Therapy. Jojobový nosný olej je jeden z najstabilnejších olejov, pretože má takmer neurčitú trvanlivosť.  Za chladných podmienok môže byť zakalený a hustý, ale po zahriatí sa vráti do pôvodného stavu. Skladovanie oleja v chladničke nie je potrebné. Jojobový nosný olej (lat. Simmondsia chinensis) sa vyrába lisovaním za studena z rastliny jojoba a má príjemnú a jemnú vôňu. Je to bezpečný olej pre deti a veľmi často využívaný v modernej aromaterapii pre lokálnu aplikáciu esenciálneho oleja. Používa sa tiež ako súčasť prírodných krémovbalzamov na perypleťových vodách či telových maslách.

jojobový nosný olej
Jojobový olej Plant Therapy
účinky jojobového oleja
jojoba

Účinky nosného jojobového oleja (Simmondsia chinensis)

  • bohatý na vitamín E, B
  • na podráždenú a začervenanú pokožku
  • na rôzne nečistoty pleti – pri kožných ochoreniach ako akné, ekzém, vyrážky a pigmentové škvrny
  • vhodné používať na mastnú pokožku tváre
  • na výrobu prírodnej kozmetiky – krémy, balzamy na pery, pleťové vody, telové maslá a iné
  • je známy tým, že má chemické zloženie, ktoré sa veľmi podobá kožnému mazu, ktorý sa nachádza v ľudskej koži
  • využívaný na zvlhčenie, čistenie a kontrolu produkcie oleja v pokožke a vlasoch
  • zlepšuje vzhľad a pocit pokožky a vlasov, upokojuje podráždenie a znižuje výskyt pigmentových škvŕn
  • medzi hlavné chemické zložky jojobového oleja patria – kyselina gadoelová, kyselina eruková, kyselina olejová, kyselina palmitová a komplex zložiek vitamínu B
  • zabraňuje rastu škodlivých baktérií na pokožke
  • má omladzujúci účinok na kožu
  • jojoba má antibakteriálne a anti-fungicídne účinky
  • vhodné pri problémoch s lupinami a podporu rastu vlasov
  • jojobový nosný olej sa nachádza v mnohých kozmetických výrobkov
  • pri lokálnom použití pôsobí jojobový olej ako nekomedogénne, rýchlo sa vstrebávajúce, no dlhotrvajúce zmäkčovadlo, ktoré jemne hydratuje, upokojuje, vyživuje a zjemňuje pokožku bez zanechania mastných zvyškov
  • čistí pokožku, aby sa zabránilo rastu škodlivých baktérií a podporil rast novej pokožky, ktorá je jasná, vyčistená, zdravá a pružná
  • vďaka chemickému zloženiu, ktoré sa veľmi podobá kožnému mazu nachádzajúcemu sa v ľudskej koži, je jojobový olej pokožkou ľahko prijímaný a znášaný
  • jojobový olej dokáže vyvážiť produkciu kožného mazu, aby sa znížili účinky akné odstránením prebytočného prirodzeného mazu v póroch
  • vytvára hydratačnú a ochrannú bariéru na pokožke, chráni ju pred drsnými účinkami prírodných živlov
  • jojobový olej, ktorý sa používa na nechty, posilňuje a hydratuje nechtovú kožičku a zároveň zabraňuje tvorbe infekcií na nechtovom lôžku
  • jojobový nosný olej, ktorý sa používa vo vlasoch, dokáže omladiť a podporiť ich rast
  • pomáha znižovať mastnotu pokožky hlavy reguláciou tvorby kožného mazu
  • vlasy, ktoré sú suché a krepovité, môžu ťažiť z kondicionačných vlastností jojobového oleja, pretože vďaka nim sú vlasy lepšie upraviteľné a bez uzlov
  • keď sa jojobový olej nanesie na vlhké vlasy, obalí vlasový stvol tekutým voskom a zabráni ich vysychaniu tým, že uzavrie vlhkosť
  • antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti jojobového oleja odstraňujú lupiny a opravujú akékoľvek poškodenia, ako sú zlomeniny, a zanechávajú na pokožke hlavy chladivý pocit
  • tento celkový posilňujúci účinok na vlasy povzbudzuje ich k rýchlejšiemu zdravšiemu rastu, takže vyzerajú hustejšie a lesklejšie
  • antiseptické a dezinfekčné vlastnosti jojobového oleja, ktorý sa používa v medicíne, môžu eliminovať škodlivé baktérie na pokožke
  • zároveň upokojuje zápaly, rany, svrbenie, suchosť a začervenanie spôsobené kožnými ochoreniami, ako sú odieranie, popraskanie, popáleniny, ekzémy, plesňové infekcie a psoriáza
  • na pleti so sklonom k ​​akné funguje ako hĺbkový čistiaci prostriedok, ktorý svojimi protizápalovými vlastnosťami čistí upchaté póry a upokojuje podráždenú pokožku

Ako používať jojobový nosný olej?

Jojobový nosný olej je jednoduchý na použitie. Máte 2 možnosti použitia:

1.) priamo na pokožku tela pre účely zvlhčenia a hydratácie kože

2.) použiť ako nosič 100% prírodného esenciálneho oleja Plant Therapy pomocou, ktorého prenesiete terapeutické a liečivé účinky esenciálneho oleja na pokožku tela. Takáto zmes sa následne dostane cez pokožku tela do krvného obehu a následne do celého tela. Podľa typu pokožky tela a esenciálneho oleja odporúčame riediť na % zmes podľa tabuľky nižšie. Zmes esenciálneho a nosného oleja je teda ideálnym prostriedkom pre celotelovú masáž alebo aplikáciu na problematické boľavé miesto. Masáž a teda lokálna aplikácia, je po aróma difuzéry, druhá najčastejšia forma využívania aromaterapie v prospech nášho tela. Masážou dokážete poskytnúť svojmu telu dostatočný relax a uvoľnenie ako aj výživné látky, ktoré nosné oleje jednoznačne obsahujú. Nosné oleje používajú aj profesionálni maséri a fyzioterapeuti, ktorí ich majú radi pre ich prírodné zloženie a veľmi rýchlo a ľahko vstrebávané zložky do pokožky tela.

Recept na jojobovú roll on zmes s esenciálnym olejom Kadidlo

Jojobový nosný olej môžete riediť akýmkoľvek esenciálnym olejom Plant Therapy. Môžete si zaobstarať hotovú roll on zmes alebo si môžete vytvoriť svoju vlastnú pomocou roll on aplikátora, nosného a esenciálneho oleja.

  • 10 kvapiek 100% prírodného esenciálneho oleja Kadidlo Serrata
  • 1 ks prázdny roll on aplikátor so striebornou guličkou a jantárovým sklom
  • 10 ml nosného jojobového oleja

Zriedenú zmes v roll on aplikátore pretrepte, uzatvorte a môžete vziať so sebou kamkoľvek na cesty. Takto pripravená kadidlová roll on zmes je vhodná na kožné problémy s akné, ekzémom, či potieranie na hrdlo pri zapálenom a boľavom hrdle počas chrípky a angíny.

Pridaj hodnotenie product

Additional information

Objem

118 ml

Všeobecné

Jednozložkové

Podľa bolesti

Bolesť svalov

Podľa účinkov

Dermatitídny, Hydratujúci, Dezinfekčný, Antibakteriálny, Anti-aging

Podľa použitia

Sauna a wellness, Relax a meditácia, Osobná hygiena, Výroba parfému, Výroba kolínskej

Kožné ochorenia

Akné, Ekzém, Pleseň, Vyrážky, Pigmentové škvrny, Psoriáza, Lupiny

Zdravotné problémy

Baktérie, vírusy a infekcie

Nikto zatiaľ nepridal recenziu.

Buď prvý, kto napíše recenziu “JOJOBOVÝ nosný olej 118ml Plant Therapy”

Your email address will not be published.

Mohlo by sa vám páčiť